{{vartitle.value}} modellek - új autók árlista Magyarország

Gyártó modellek

Leírás

{{serverconnect1.data.query_brands[0].country}}i {{serverconnect1.data.query_brands[0].brand_name}} aktuális kínálatában megtalálható {{serverconnect1.data.query_averages_car[0].models}} model:

Kezdő ár:


Motorok

-

Váltók

-

Különböző motorválasztékkal rendelkeznek az egyes modellek. A legerősebb motor {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxkw}} KW {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxhorse}} LE, amelyik {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minacceleration}} másodperc alatt gyorsul 100 Km/órára és képes elérni akár {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxspeed}} km/órát is, míg a leggyengébb motor {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minkw}} KW {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minhorse}} LE és csak {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxacceleration}} másodperc alatt gyorsul 100 Km/órára és maximum {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minspeed}} km/órát képes elérni.

A legolcsóbb model {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minprices}} Forintnál kezdődik míg a legdrágább model {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxprices}} Forintnál. Modellek között megtalálsz &category& autókat. A modelek átlag fogyasztása változó a motortól, üzemanyagtól függően, a legtakarékosabb model {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].minconsumption}} litert fogyaszt 100 kilométeren, míg a legtöbbet fogyasztó model {{serverconnect1.data.query_averages_engines[0].maxconsumption}} litert.